Remember me
[Forgot password?] [Register]
The Lounge Forums

Morrowind Graphics Extender Issues

[Reply] #1
09-04-2008 03:02 AM
GlassClayMore69
Guest

How Do you get it To Look Like That Seeing Shit a thousand Yards away and what not? That’s Not What i got with MGE. i found 185% View distance the Maximum. And I don’t Feel Like Every body has a computer ten thousand times Better Than Mine So there has got Something I’m doing wrong Right? Please Help Me! DATA -=+1(((DX9//..., ,2 gigs o' ram+++ 250mgb video card.......,,,1.92ghz x2,,, sooo..,,, uhhhmm,.,,, Please,, Help Me? and uhh,, oh yeah, No Animation Class betty Netch cuirass No animation Class Bull Netch cuirass No animation Class ITS ALL FUCKED UP! Won’t Let ME go fifty Yards Before it shuts the game Down,but not when i use EM Oh Arr Arr Oh Doublyou Aye In Dee defaults.

[Reply] #2
09-04-2008 03:05 AM
GlassClayMore69
Guest

WHICH RUINS THE WHOLE THING!!!!!!!!!

[Reply] #3
09-16-2009 03:09 PM
James Emery
Guest

I have apparently done something horribly wrong with mge. Now, Keep in mind that i had it working three weeks ago before i had to re-install windows, i had it working Great, the Pixel Shaders the distant Statics EVERYTHING, it Was BEAUTIFUL. But Now i just downloaded everything again,including creeper change, better caldera, world of faces, seyda neen expanded, Leveled magicka, Balmora Candle Shop Vality’s Mods, Moon’s Soul gems, better Bodies and MGE. Last Time i’m Pretty Sure,... i just downloaded and extracted it to morrowind, and it installed. But Now, i don’t know i geuss i messed up or something becuase, MGE Tells me that it has to close and that they’re sorry for the inconveiniece every time i click on it,... and, worst of all, i can’t even get rid of it. i delete it all, and morrowind still says that mge can’t find the files, when i try to start morrowind. So MGE has Broken My Morrowind and doesn’t work. i reinstalled morrowind and all the expansion packs and mge is still in there saying that nothing will work, and i can’t even play morrowind with or without it. i can’t get rid of it. When i try to start Morrowind it says

2
could not open the MGE Settings file
the System cannot find the file specified.
Try running mgegui.exe to re-create the save files.


Now WTF? i get this message weather or not i have deleted all mge files.

if i click on the MGEgui.exe (no matter where i have it, in Morrowind, on the desktop or in a seperate folder it alway’s says) MGE has encountered a serious problem and needs to close, we are sorry for the inconvenience, do you want to send an error report????

MGE Has Broken my Morrowind and Broken it’s Self and has succeeded in getting me very Muther Ucking Frustrated. WTF did i do,??? so wrong? that MGE Won’t Go away? i RE-INSTALL MORRWOIND AND IT SAYS THIS ERROR MESSAGE AT START. WTF????????? mge IS fUKKED AND IT WON’T GO AWAY!!!??? it has broken not my install of morrowind but somehow infected the zip files in my download folder that i have morrowind in. how did mge put it’sself into the game’s zip? yes you have it, i uninstalled mmorrowind, i deleted all things morrowind from program files, and then extracted Morrowind from it’s zip, installed it and it Says that it can’t open the MGE settings file, mge dosn’t exist within the game? why does it do this? MGE has Ruined and Destroyed My entire GOTY Download, how did this happen?

[Reply] #4
09-16-2009 07:53 PM
Joined: 03-28-2005
Posts: 15,242
offline
Weeman
Weeman
Snorks gonna snork!
Rep: 62

You need to clear out your registry for morrowind. I had problems like this once too.

[Reply] #5
12-11-2009 08:35 AM
KROPSYSHNOPS1717
Guest

this happened to me too!! the registry deleting thing worked but it only helped make morrowind work again when I reinstall it, and I want to know how to make MGE work!
I can’t find the answer anywhere! please help me!!!

[Reply] #6
12-11-2009 11:53 AM
Joined: 03-28-2005
Posts: 15,242
offline
Weeman
Weeman
Snorks gonna snork!
Rep: 62

MGE is so annoying.

[Reply] #7
12-13-2009 07:11 AM
KROPSYSHNOPS1717
Guest

please someone help me!

[Reply] #8
12-13-2009 03:10 PM
Joined: 03-28-2005
Posts: 15,242
offline
Weeman
Weeman
Snorks gonna snork!
Rep: 62

I havent used it in forever. maybe you did the registry thing wrong. itd probably be better to ask on Bethesda or the mge site though.

[Reply] #9
12-13-2009 04:47 PM
KROPSYSHNOPS1717
Guest

I’m trying to get to the mge site but the website only has download links no forum no nothing, and I don’t think bethesda could help with something they where completely uninvolved in. so could you just give me a slightly more detailed explanation about the whole registry thing?

[Reply] #10
12-13-2009 05:05 PM
Joined: 03-28-2005
Posts: 15,242
offline
Weeman
Weeman
Snorks gonna snork!
Rep: 62

yeah, but the bethesda forums probably have alot of people who use or used MGE

[Reply] #11
01-20-2010 10:33 PM
DEATH by DVD
Guest

I’m having problems with it too. I also sometimes get those error messages but rarely. When it does work the water looks completely monochrome like a solid blank sheet. An i can’t fix it with any of the settings of the MGEui

[Reply] #12
02-17-2010 09:28 PM
Robb
Guest

How do you clear your registry?

[Reply] #13
04-20-2010 10:24 AM
JEsse JAMEs
Guest

it’s me claymore, are you talking about CCleaner? Clean my Shit? done givin' another shot.

[Reply] #14
04-20-2010 12:23 PM
Joined: 03-28-2005
Posts: 15,242
offline
Weeman
Weeman
Snorks gonna snork!
Rep: 62

What version are you using.

New Reply
Name (guest):

For faster posting and no restrictions: [Login] [Register]

Message:
Type the characters you see in the picture:
 
[More Options] [New Topic]
Moderated by: Sir Phantom, Twilight Sparkle, Admins, Superusers [All moderators]
The Lounge Forums ( lounge.moviecodec.com ) ©Silicon.dk ApS 2012 - Privacy Policy - Disclaimer - FAQ - Contact
MVC Network: MovieCodec Forums/Downloads -The Lounge Forums